Pandemi Döneminde hayatlarını riske atarak, canla basla çalışan sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek ve toplumda farkındalık yaratmak üzere başlattığımız Projemizde Origami Sanatçısı Gürat Öztürk ile çalışıldı.

14/01/2021

Üyelerimize kağıttan turna katlamayı öğretmek üzere Origami Sanatçısı Gürat Öztürk ile Zoom üzerinden online workshop düzenlendi.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak, ilimizde bulunan kamu ve özel hastane başhekimliklerine elden dağıtımla, yurt çapında Sağlık Bakanlığı ve birimleri başta olmak üzere 12 şehir hastanesinin en yoğun çalışan bölümlerinin doktorlarına posta yolu ile toplam 1000 adet turna ve teşekkür mektubumuz gönderildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR MEKTUBU

TIP BAYRAMI haftası kapsamında doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza teşek­kürlerimizi sunmak için, üzerinde 1000 adet dilek turnası bulunan ağacımız, bir hafta süresince sergilenmek üzere BURSA ŞEHİR HASTANESİ’ kuruldu.

Değerli Sağlık Kahramanlarımız, Japon kültüründe turna kuşu,barış ve umudu temsil ediyor ve 1000 Turna katlanıldığında dileklerin gerçek olacağına inanılıyor.Bu inanıştan yola çıkarak sizler için turnalar katladık.

Pandemi sürecinde bizler evimizdeyken sizler canınızı ortaya koyup çalıştınız,

Nöbetten nöbete koşturup günlerce uykusuz kaldınız,

Kendi çocuklarınıza dahi sarılamazken,binlerce çocuğu kucakladınız,

Binlerce hastaya destek oldunuz ve şifa dağıttınız.

Kısacası maskelerin altında nefessiz kalıp ülkemize nefes oldunuz.

İyi ki varsınız

Emeklerinize ve özverili çalışmanıza minnettarız.

Sonsuz teşekkürler….

ZERRİN ÖZGÜLE

BUSADER Bursa Sağlık Ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Ku­rulu Başkanı

Not: Sizler için uçurduğumuz turnamız elinizdeyse sosyal medya hesaplarımızdan bizlerle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

DİLEK AĞACI – 21/03/21

DİLEK AĞACIMIZ Korupark’a da kurularak daha çok insana ulaşması hedeflendi.

Sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı göstermek amacıyla BUSADER için tanınmış kişiler tarafından hazırlanan teşekkür videolarını, Projemiz süresince sosyal medyada paylaştık.